YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ŞAMPİYON KIRKGÖZSPOR BAŞKAN YÜKSEL´İ ZİYARET ETTİ ...

- Şampiyonluk kupasıyla Belediye Başkanını ziyaret ettiler …

5 Şubat 2022 15:07 | Trakya Güncel

Tekirdağ 1. Amatör Ligi C grubunu şampiyon olarak tamamlayan Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü, şampiyonluk kupasıyla birlikte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyet ve yaşanılan şampiyonluktan dolayı büyük gurur duyduğunu belirten Başkan Yüksel, Ergene Belediyesi olarak Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü'nün şampiyonluğundan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını da hatırlatan Yüksel, ''Belediyemiz Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübümüzün de her zaman yanında oldu olmaya da devam ediyor. Ergene’nin tüm spor kulüpleri katılmış olduğu yarışma ve mücadele ettiği liglerde başarıya endekslidir. Ergenemizi en iyi şekilde temsil eden ve kazanmış oldukları şampiyonluk ile Ergenemizin gururu olan Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübümüzü bir kez daha tebrik ediyor, Tekirdağ Süper Amatör Ligine yükselme müsabakaları olan play offl’arda takımımıza başarılar diliyorum'' dedi.

Bu haber 420 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...