YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

LİSTEMİZ MAVİ, GELECEK AYDINLIK …

MADENİ EŞYA VE ELEKTRİKLİ ALETLER SANATKARLARI ESNAF ODASI ÜYELERİ, MAVİ LİSTEDE BİR ARAYA GELDİ …

28 Ocak 2022 19:51 | Trakya Güncel

30 Ocak pazar günü Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde ypılacak olan Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası seçimleri öncesi, üyelerin MAVİ listede bir araya geldiği belirtildi.

MAVİ Liste Başkan Adayı Murat Uğur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Listemizin rengi MAVİ, Odamızın geleceği aydınlık” dedi.

Uğur, 3 dönemdir aynı idare tarafından yönetilen, Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası’nın artık ayakları yere daha sağlam basan bir yapı olacağını belirtti.

Bütün üyelerin kendi etraflarında, MAVİ listede bir araya geldiğini ifade eden Uğur, “Üyelerimizi ziyaretler yaparak projelerimizi, çalışmalarımızı ve yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Onlarla istişareler gerçekleştirerek, fikirlerine son derece önem veriyoruz. Ziyaretlerimizde, çok sayıda üyemiz daha Oda Başkanını tanımıyor hiç görmemiş. Bu bizleri çok üzüyor. 3 dönemdir idarede olan yönetimin daha üyelerle tanışmaması, onlara gitmemesi, çaylarını içip hal hatır sormaması çok acı bir durum” dedi.

Kendilerinin bütün özel günlerde, doğum, düğün, bayram, yeni yıl, vefat gibi durumlarda üyelerinin yanında olmak için yola çıktıklarını vurgulayan Uğur, yanına gitmedikleri bir tek üyenin bile kalmayacağını kaydetti.

Bu haber 756 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

5
  Yükleniyor...