YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MURAT UĞUR;

"ODAMIZI BİR ADIM DAHA ÖTEYE TAŞIMAK İÇİN EKİBİMİZLE BİRLİKTE KOLLARIMIZI SIVADIK"

27 Ocak 2022 16:17 | Trakya Güncel

Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Uğur, mensubu olduğu odayı bir adım daha öteye taşıyabilmek için ekibiyle birlikte kolları sıvadığıklarını kaydetti.

Uğur, Çorlu'nun çok önemli bir konumda olduğunu hatırlatarak, Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası'nın hak ettiği yerde olmadığını da belirtti. 

Şu ana kadar birşeylerin yapıldığını ya da yapılmak istenildiğini ifade eden Uğur, bundan sonra Oda için yeni bir sayfa açmak için hazır olduklarını ve ekiplerinin çok güçlü olduğunu vurguladı.

Uğur, açıklamasında, "Odamız çok köklü, meslek erbaplarını bünyesinde barındıran ve emeğiyle ekmeğini kazanan bir sivil toplum kuruluşu. Bu güne kadar birşeyler yapılmış yada yapılmak istenmiş. Bundan sonra ne yapabiliriz diye düşünme ve karar verme zamanı geldi. Dijital çağın yaşandığı dünyanın bütün gereksinimlerini Odamız mensuplarıyla buluşturmak için her şeyimiz hazır. Pazar günü herkese sandığa oyunu kullanmaya ve hep beraber, el ele gönül gönüle yeni bir sayfa açmaya bekliyoruz" dedi.

30 Ocak Pazar günü Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası'nda yeni bir dönemin başlayacağının da üzerinde duran Uğur, "Bütün üyelerimizin düşüncesi, dileği, isteği, şikayeti ve fikri bizim için çok önemli. Biz, Odamızı yönetirken dışarı açık bir sistemle, objektif, herkesin fikrine saygılı, kamu kurum ve kuruluşları ile çağın gereksinimlerine ayak uyduran bir modern yapı olacağız. Pazar günü MAVİ Listede bir araya gelip, bir sayfayı kapatalım, yeni bir sayfa açalım...."  

Bu haber 400 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...