YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN YÜKSEL, STK´LARIN TOPLANTISINA KATILDI ...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği toplantıya katıldı.

17 Ocak 2022 14:36 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği toplantıya katıldı.

Velimeşe Mahallesi'ndeki Gölet Kafede yapılan toplantıya katılan Başkan Yüksel, bir eğitim kurumu tarafından düzenlenen toplantıda STK idarecileriyle bir araya gelmekten mutlu ve memnun olduğunu söyledi.

Yüksel, STK'ların birbirleriyle entegre bir şekilde çalışması halinde çok güzel projelerin hayata geçebileceğini kaydederek, ''Bölgemizin en iyi ve en başarılı eğitim kuruluşlarından biri bu toplantıyı organize etti. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunduğumuz toplantıda, Ergene’miz için hayata geçirilebilecek yeni projeleri konuşmamız gerek'' dedi.

Başkan Yüksel dernek yöneticilerine her türlü taleplerinde Ergene Belediyesi’nin kapısını gönül rahatlığı ile çalabileceklerini de anımsatarak, ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları ve yapmayı planladıkları projele

Bu haber 358 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...