YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

2022´NİN İLK BEBEĞİ VATAN HASTANESİN´DE DÜNYAYA GELDİ ...

Elif ve Yusuf Murat ÖZTUNALI’’nın ilk bebeği olarak dünyaya gelen bebeğe Doruk ismi verildi

4 Ocak 2022 15:09 | Trakya Güncel

2022 yılının ilk bebeği Çorlu Özel Vatan Hastanesi'nde dünyaya geldi. 

Elif ve Yusuf Murat ÖZTUNALI’’nın ilk bebeği olarak dünyaya gelen bebeğe Doruk ismi verildi.  

Doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nilüfer ATALAY “Elif  ve Yusuf Murat  ÖZTUNALI çiftinin  ilk bebekleri olarak dünyaya gelen  Doruk bebek 3 kilo 240  gram ağırlığında 2021 yılının ilk saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Doruk  bebeğe ve ailesine sağlıklı dolu nice yıllar dilerim “dedi.

Anne Elif ÖZTUNALI ise, "Bebeğimizi yeni yılın ilk saatlerinde sağlıkla kucağımıza aldık çok mutluyuz.Yeni yılın en büyük hediyesi bizim için Doruk oldu.Hayatıda sağlık ve başarılarla dolu olsun. Öncelikle Doktorumuz Op.Dr.Nilüfer ATALAY’a ve bizimle yakından ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına ve Özel Çorlu Vatan Hastanesi yönetimine teşekkür ederim ‘’şeklinde konuştu. 

Bu haber 395 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...