YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ´NDEN ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ ...

Ergene Belediyesi, Gölet Kafede vatandaşlara bedava internet hizmeti sunmaya başladı.

18 Kasım 2021 14:34 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, Gölet Kafede vatandaşlara bedava internet hizmeti sunmaya başladı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçeye kazandırılan sayısız eserlerden biri olan Gölet Kafede vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlanıldığını söyledi.

Vatandaşların hizmetine açılmasıyla yoğun bir şekilde rağbet gösterdiği Gölet Kafede yeni bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini belirten Başkan Yüksel, daha önce kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların damak tadına hitap eden sıcak çikolata, salep ve boza servisinin yanında mantı servisine de başlayan Ergene Belediyesi şimdide Gölet Kafeye gelen misafirlerine ücretsiz internet hizmeti verdiğini kaydetti.

Yüksel, sosyal belediyeciliğin gereksinimlerini halkla buluşturduklarını ifade ederek, ''Teknolojiyi en iyi şekilde takip eden ve kullanan Belediyemiz gölet kafede ücretsiz wi-fi hizmeti vermeye başladı. Gölet kafemize gelen misafirlerimiz doğanın eşsiz manzarasının yanında keyifle kahvelerini içerken akıllı telefonlarıyla da ücretsiz wi-fi hizmetimizden yararlanacaklar. Teknolojinin tüm imkanlarını halkımız için kullanmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Bu haber 382 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...