YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

FULYA DİŞ UZMAN DOKTOR CEM ÖZGÜR POLİKLİNİĞİ AÇILDI ...

Fulya Diş Polikliniği, Çorlu´da açıldı

11 Kasım 2021 15:06 | Trakya Güncel

Fulya Diş Uzman Doktor Cem Özgür Polikliniği, Çorlu'da açıldı. 

Esentepe Mahallesi Sancak 2. Sokakta bulunan Golden Lıfe numara 8/1- F adresinde hizmete giren poliskliniğin açılış töreni, protokol mensuplarının da katıldığı güzel bir tören ile yapıldı.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ali Rıza İçel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve misafirlerin katıldığı açılış töreninde, temsili kurdele kesimi yapılarak poliklinik gezildi. 

Burada katılımcılara bilgi veren Uzman Dr. Cem Özgür, Çorlu ve bölgesinde yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. 

Özgür, toplam 6 alanında uzman hekim ile bölgede hizmet vermeye başladıklarını ifade ederek, "Çorluda açtığımız polikliniğimiz, çene cerrahi, diş, protez - protetik, periyodonti, çocuk diş bakım ve sağlığı alanlarında hizmet verecek. Bölgede yeni bir sayfa açmayı planlıyoruz. Açılışımıza katılan Değerli Kaymakamımıza, İlçe Sağlık Müdürümüze ve Beldiye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Bu haber 469 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

2
  Yükleniyor...