YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MİNİK ELLER VEFATININ 83. YILINDA DA ATATÜRK´Ü ANDI ...

Çorlu´da eğitim öğretim veren Minik Eller Aslı Anaokulu öğrencileri, 10 Kasım Atatürk´ü anma töreni düzenledi.

10 Kasım 2021 17:32 | Trakya Güncel

Çorlu'da eğitim öğretim veren Minik Eller Aslı Anaokulu öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni düzenledi. 

Bölgenin saygın özel eğitim kurumlarından Minik Eller Aslı Anaokulu'nda 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında bir dizi tören yapıldı.

Alanında uzman öğretmen kadrosuyla ilçede hizmet veren Minik Eller Aslı Anaokulu'nun değişik yaş gruplarından oluşan 85 öğrencisi, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü

ölümünün 83'ncü yılında hüzünle andı. 

Okul bünyesinde birbirinden güzel ve farklı etkinlikler düzenleyen çocuklar ve öğretmenleri, üzerlerine giydikleri Atatürk resimli elbiselerle de Ata'laqrına bağlılıklarını bir kez daha gösterdi. 

Okulun Sorumlu Öğretmeni Hilal Kübra Eren, okullarının her yıl olduğu gibi bu yıl da Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk'ü hüzünle ve saygıyla andıklarını söyledi.

Minik Eller Aslı Anaokulu Sahibi Aslı Molla ise, okul olarak her özel günde etkinlik yaptıklarını ifade etti.

Molla, bu yıl 10 Kasım Atatürk'ü anma törenini yine hüzünlü bir şekilde yaptıklarını kaydederek, ''Bu yıl da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü yaptığımız tören ile andık. Bizler, onun yaktığı meşaleyi bir adım daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. O'nun ilke ve ınklaplarına bağlı nesiller yetiştirmek için öğretmen kadromuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ata'mızı da ölümünün 83'ncü yılında, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz'' dedi.

Bu haber 683 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...