YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE´DE İLÇE GENELİNDE SEFERBERLİK DEVAM EDİYOR ...

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde taş döşeme çalışmalarına devam ediyor.

9 Kasım 2021 16:32 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde taş döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde taş döşeme çalışmalarını sürdürdüklerini ve en son Bakırca Mahallesi’nde kilit parke taş döşeme çalışmalarını tamamlayarak Bakırça’nın yol sorununu tamamen ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Bu çalışmaların Pınarbaşı mahallesinde devam edeceğini kaydeden Başkan Yüksel, ilçenin her yerine eşit hizmet götürmeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

Yüksel, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu çalışmaları yürüttüğünü belirterek, ''Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 5 yılda 200 kilometre yol yapan tek belediyeyiz. Yol konusunu tamamen çözüme kavuşturmamıza çok az bir zaman ve çok az bir yol kaldı. Bunları da tamamlayınca Ergene’de kimse yol sorunundan bahsetmeyecek, bahsedemeyecek. Ergene Belediyesi olarak biz de vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmiş olacağız'' dedi.

Bu haber 435 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...