YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

CENGİZ FIRAT, BAŞKAN YÜKSEL İLE AFYON VALİSİ ÇİÇEK´İ ZİYARET ETTİ ...

Ülkenin Önde Gelen Spor ve İş İnsanlarından Cengiz Fırat, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin ile birlikte Afyon Valisi Gökmen Çiçek´i ziyaret etti.

8 Kasım 2021 16:27 | Trakya Güncel

Ülkenin Önde Gelen Spor ve İş İnsanlarından Cengiz Fırat, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin ile birlikte Afyon Valisi Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. 

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Fırat, Yüksel, Bezgin ve Vali Çiçek arasında, gündemdeki konulara ve özellikle de spora dair bilgi alış verişince bulunuldu. 

Geçtiğimiz hafta sonu Afyon'da oynan Jet Afyon Spor ile Ergene Velimeşespor kulüpleri arasındaki müsabaka öncesi yapılan ziyarette, her iki takımın da durumu masaya yatırıldı. 

Spor ve İş İnsanı Cengiz Fırat, buradaki konuşmasında, Vali Çiçek'in spora ciiddi destekler verdiğini ve bu desteğin herkes tarafından taktir ile karşılandığını ifade etti. 

Fırat, her devlet görevlisinin, her kamu kurumu yetkilisi ve iş insanlarının spora daha çok destek olmasının gerektiğini vurgulayarak, ''Sayın Valimi Gökmen Çiçek bölgede spora ve de sporcuya gereken desteği sağlıyor. Bunun bütün herkese örnek olmasını temenni ediyorum. Bizler de spor camiasında gereken destekleri elimizdeki imkanlar doğrultusunda yapıyoruz'' dedi. 

Yapılan ziyaretin sonunda günün anlamı üzerine Vali Çiçek'e Velimeşe'nin dünyaca meşhur ve coğrafi işareti olan bozası ikram edildi. 

Ziyaret sonunda grup, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Bu haber 528 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...