YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

KASIM AYI OLAĞAN MECLİSİ TOPLANDI ...

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

4 Kasım 2021 15:04 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kadro derece değişikliklerinin görüşülmesinin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda, Omurtak Caddesi’nin yayalaştırılması için belediye başkanına yetki verilmesi konusu da oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda, belediyenin hissedar olduğu Önerler Mahallesi 347 ada 1 parselin diğer hissedarlar tarafından açılan İzale Şuyu davasında taşınmazın satın alınması hususunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu maddeleri Meclis Üyesi Değer Kara tarafından tek tek okundu ve oylanarak kabul edildi.

İmar planı değişiklikleri görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildiği toplantıda diğer maddelerde görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonunda Başkan Sarıkurt, bir süre daha meclis üyeleriyle sohbet etti.

Bu haber 402 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...