YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MİNİK ELLER CUMHURİYETİN 98. YILINI ALKIŞLADI ...

Çorlu´da eğitim öğretim veren Minik Eller Aslı Anaokulu öğrencileri, 29 Cumhuriyet Bayramı´na özel bir dizi etkinlikler düzenledi

26 Ekim 2021 11:39 | Trakya Güncel

Çorlu'da eğitim öğretim veren Minik Eller Aslı Anaokulu öğrencileri, 29 Cumhuriyet Bayramı'na özel bir dizi etkinlikler düzenledi. 

İlçede Faaliyet gösteren, saygın özel eğitim kurumlarından olan Minik Eller Aslı Anaokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir dizi etkinlikler düzenlendi. 

Alanında uzman öğretmen kadrosuyla ilçede hizmet veren Minik Eller Aslı Anaokulu'nun değişik yaş gruplarından oluşan 85 öğrencisi, Cumhuriyetin 98. yılıı douasıya eğlenerek kutladılar. 

Okul bünyesinde birbirinden güzel ve farklı etkinlikler düzenleyen çocuklar ve öğretmenleri, üzerlerine giydikleri Türk Bayraklı ve Atatürk temalı elbiselerle de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e bağlılıklarını bir kez daha gösterdi. 

Okulun Sorumlu Öğretmeni Hilal Kübra Eren, öğrencileriyle birlikte çok güzel bir kutlama programı hazırladıklarını ifade etti. 

Anaokulu Sahibi Aslı Molla, yaptıkları etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir etkinlik programı düzenledik. Pandemi sürecinden henüz çıkmadığımız için, çok fazla katılım olmasa da çocuklarımız ve bizler Cumhuriyetimizin 98. yılını doya doya bir kez daha yaşıyoruz. Öğretmenlerimiz eşliğinde çocuklarımız özel hazırlanan kıyafetleriyle bayramı bayram havasında öğreniyor ve yaşıyor. Çocuklarımız, aileleri için ne kadar önemliyse bizim için de o kadar önemli'' dedi. 

anaokulu
Bu haber 705 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...