YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL,

"ERGENE´MİZ ARTIK HEM LAVANTA HEM DE ÇİLEK KOKACAK"

26 Ekim 2021 11:38 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi’nin hayata geçirdiği lavanta tarlası projesinin ardından şimdi de çilek fideleri toprakla buluşacak ve 20 dönümlük alanda çilek tarlası oluşturulacak.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, belediye olarak lavanta tarlasından sonra, yeni projelerinin çilek tarlası olduğunu söyledi.

Lavanta tarlamsının yanındaki tarlaya 20 dönüm çilek fidesini ekmek üzere tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Başkan Yüksel, farklı tarım uygulamaları ile bölge çiftçisine örnek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yüksel, Ergene'nin artık hem lavanta hem de çilek kokacağını ifade ederek, ''Lavanta günleri düzenleyerek bölge halkının iş stresinden bir nebze de olsa uzaklaşarak hoşça vakit geçirmeleri için lavanta günleri organize ettik. Şimdi lavanta günlerinin dışında çilek günleri de düzenleyeceğiz. Ergene artık hem lavanta hem de çilek kokacak. Lavanta ile başladığımız çilek ile devam ettirdiğimiz projemizi yeni ürünlerle genişleterek Ergene halkına ve bölgemizin çiftçilerine alternatif tarım örnekleri sunmaya devam edeceğiz'' dedi.

Bu haber 380 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...