YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Başkan Ata, itfaiye istasyonunu ziyaret etti …

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, İtfaiye Haftası sebebiyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı faaliyet gösteren Marmaraereğlisi İtfaiye İstasyonu´nu ziyaret etti.

6 Ekim 2021 14:58 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, İtfaiye Haftası sebebiyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı faaliyet gösteren Marmaraereğlisi İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

Marmaraereğlisi İtfaiyesi'ne bağlı itfaiyeciler, Başkan Ata’yı istasyonun bahçesinde karşıladı.

İtfaiyecilerle sohbet eden Başkan Ata, özellikle yangın döneminde üstün bir gayretle mücadele eden tüm itfaiye personeline minnettar olduklarını ifade ederek, İtfaiye Haftası münasebetiyle personele hediyeler takdim etti.

Burada bir de konuşma yapan Ata, ''İtfaiye Haftası sebebiyle Mamaraereğlisi İtfaiye İstasyonumuzu ziyaret ettik. Can güvenliğimiz için yaptıkları fedakarca çalışmaları ve doğa için verdikleri mücadeleler ile itfaiyecilerimiz bizim için çok değerli. Tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası'nı kutluyorum'' şeklinde konuştu.

Bu haber 395 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...