YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE’DE ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE …

Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan Beren Bebek Çocuk Oyun Evi´nde, öğrenciler temel okul öncesi eğitimlerinin yanı sıra İngilizce, görsel sanatlar ve beden eğitimi dersleri de alıyor.

6 Ekim 2021 14:57 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan Beren Bebek Çocuk Oyun Evi'nde, öğrenciler temel okul öncesi eğitimlerinin yanı sıra İngilizce, görsel sanatlar ve beden eğitimi dersleri de alıyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Yeşiltepe Mahallesi'ne yaptırdıkları Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi'nde öğrencilere bilgiyi eğlenceyle birlikte sunduklarını söyledi.

Hafta içinde öğrencilere yabancı dil konusunda İngilizce eğitimi veren Beren Bebek Çocuk Oyun Evi'nin, ayrıca görsel sanatlar ve beden eğitimi dersleri de verdiğini belirten Başkan Yüksel, okul öncesi eğitimin, geleceğe yapılacak en iyi yatırım olduğunu kaydetti.

Yüksel, geleceğin teminatının çocuklar olduğunu hatırlatarak, ''Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizde en iyi eğitimi vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemiz bünyesinde bulunan yabancı dil, resim ve beden eğitimi öğretmenlerimiz hafta içi belirlenen gün ve saatlerde çocuklarımıza eğitim veriyor. Mutlu öğrenci, mutlu öğretmen ve mutlu veli anlayışıyla Ergene ilçemizde dört dörtlük bir ortamda eğitimin ve mutluluğun karesini sunuyoruz. Okul öncesi dönemde sayılar, harfler, renkler gibi temel bilgileri öğretmek önemli olmakla birlikte çocuğun bilgiyi öğrenebilmesi için gerekli becerileri kazandırmak daha da önemlidir. Çocuklarımızın eğitimlerine bu konuda çok dikkat ediyoruz'' dedi.

 

Bu haber 480 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...