YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL; "

"´Meslek sahibi olarak bir iş yerinde çalışmaya başlayanlar da oldu. Ergene Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan halkımızın refah seviyesini arttırmaya dönük çalışmalarımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz"

10 Eylül 2021 15:01 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları ile hobi ve meslek edindirme kurslarına katılarak başarı belgesi almaya hak kazananlara sertifikaları verildi.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Tekirdağ Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) ile Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, yaz dönemi spor kursları ile meslek edindirme ve hobi kurslarına katılanlar sertifikalarını aldı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, burada yaptığı konuşmada, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini söyledi.

Ergene Belediyesi olarak 7 yılda tarihi hizmetlere imza attıklarını ifade eden Başkan Yüksel, Kültür Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kurslar düzenlediklerini de kaydetti.

Yüksel, bu kurslara katılarak kendi iş yerini açanların da olduğunu dile getirerek, ''Meslek sahibi olarak bir iş yerinde çalışmaya başlayanlar da oldu. Ergene Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan halkımızın refah seviyesini arttırmaya dönük çalışmalarımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. 2021 yılında Tekirdağ Meslek Edindirme Kurslarının Milli Eğitim Bakanlığı sertifika onaylı kurslarından Ergene’de bilgisayar, aşçı çıraklığı, kuaförlük, fotoğrafçılık, halk oyunları branşlarında toplam 46 kursiyer, Ergene Belediyesinin düzenlediği kurslarına ise futbol, resim, İngilizce, ve strep aerobik branşlarında toplam 58 kursiyerin katılımıyla gerçekleşti'' şeklinde konuştu.

Bu haber 442 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...