YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´da yol yapım çalışmaları sürüyor …

Çorlu Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

3 Eylül 2021 15:55 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, son olarak Şeyhsinan Mahallesi'nde yer alan bin 400 metre uzunluğundaki Ziyabey Caddesi'nde yürütülen 2. etap çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen yol yapım ve asfalt serim çalışmaların belirlenen program dahilinde sürdürüleceğini kaydeden Başkan Sarıkurt, ekiplerin hava koşullarının elverdiği sürece yol yapım ve asfaltlama uygulamalarına devam edeceklerini ifade etti.

Sarıkurt, kendisinin de yapılan çalışmaları sürekli olarak takip ettiğini ve gelişmelerden bilgi aldığını dile getirerek, ''866 metre uzunluğundaki Ziyabey Caddesi'ne yaklaşık olarak 16 bin ton yol dolgu malzemesi seren ekipler, dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2 bin 600 ton asfalt binder tabakası serimi gerçekleştirildi. Yol yapım ve asfalt binder serim çalışmalarının tamamlandığı Ziyabey Caddesi'nde, kısa süre içerisinde kaldırım yapımına başlanılacak. Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise caddede asfalt aşınma tabakası serimi gerçekleştirilecek'' şeklinde konuştu.

Bu haber 417 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...