YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi´den Huzurevi sakinlerine süpriz

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi: -´´Eğer önümüzdeki yıl da böyle bir etkinlik olursa her türlü maddi ve manevi desteği vereceğime sizlerin huzurunuzda söz veriyorum´´

2 Ocak 2012 10:05

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri tarafından Çorlu Huzurevi'nde kalan yaşlılara yılbaşı kutlaması düzenlendi.
''Bugünün Gençleri, Dünün Gençleri ile Buluşuyor'' sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında huzurevine giden öğrenciler, yaşlılarla birebir ilgilendi.
Orkestranın yanı sıra öğrencilerin de sahne aldığı etkinlikte, yaşlılar da müzik eşliğinde kutlama yaptı.
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, etkinlikte yaptığı konuşmada, ''Eğer önümüzdeki yıl da böyle bir etkinlik olursa her türlü maddi ve manevi desteği vereceğime sizlerin huzurunuzda söz veriyorum. Herkesin yeni yılını kutluyorum. Hep beraber nice mutlu yıllar geçirmemizi diliyorum'' dedi.
Çorlu Kaymakamı Ali Dursun da ''Bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz ama asıl mutlu olduğumuz nokta gençlerin yaşlılara olan hürmetini hala yitirmemiş olmaları. Gençlerin bu durumu, bizlerin geleceğe dair umutlarını daha da artırıyor'' diye konuştu.
NKÜ Çerkezköy MYO Müdürü Ziya Özek de ilkini 3 yıl önce düzenledikleri programı artık geleneksel hale getirdiklerini vurguladı.
Özek, şunları kaydetti:
''Burada tanıdık ve sıcak yüzlerle karşılaşmak heyecanımızı ve mutluluğumuzu daha da artırıyor. Huzurlu yılbaşı eğlencesi, artık geleneksel hale geldi. İnşallah bundan sonraki senelerde de devam edecek. Çünkü, akademik çalışmaların yanı sıra toplumsal sorumluluk alanlarındaki faaliyetleri de önemsiyoruz. Bu akşamki programı da bir eğitim süreci olarak değerlendiriyoruz.''
Konuşmaların ardından salona giren ''Noel Baba'', torbasından çıkardığı hediyeleri yaşlılara dağıtırken, sakinlere Milli Piyango yılbaşı biletleri de hediye edildi.

Bu haber 2113 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...