YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

SARIKURT; "ÇORLU´DA 30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANACAK"

Çorlu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı coşkuyla kutlamak için kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle dolu bir kutlama programı hazırladı.

26 Ağustos 2021 16:06 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle dolu bir kutlama programı hazırladı.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak için her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi ve ulusal bir bayram olan Zafer Bayramı'nın, tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorlu’da da coşkuyla kutlanacağını söyledi.

27-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek kutlama programında konserler, tiyatro gösterileri, spor etkinlikleri ve turnuvaların yer aldığını ifade eden Başkan Sarıkurt, 27 Ağustos Cuma günü başlayacak kutlama programında Çorlu Belediye Bandosu'nun açılış yapacağını ve Cumhuriyet Parkı’nda verilecek bando konserinin ardından açık havada “Pijamalı Adamlar” adlı komedi türündeki tiyatro oyununun sahneleneceğini kaydetti.

Kutlama programının ikinci gününde Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda gerçekleştirilecek futbol turnuvasının açılışının saat 14.00’da yapılacağını ifade eden Başkan sarıkurt, Cumhuriyet Parkı’ndaki etkinlik alanında ise programın devam edeceğini dile getirdi.

Sarıkurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise kutlama coşkusu daha da artarak Gölbaşı Gençlik Parkı’nda bayrama özel ödüllü Olta Balıkçılığı Turnuvası düzenleneceğini belirterek, ''Yarışmanın bitiminde kazananlar için ödül töreni düzenlenecek. Ayrıca bir diğer spor etkinliği olan futbol turnuvasının son gününde saat 14.00’da da Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda turnuvaya katılan futbolcular için ödül töreni düzenlenecek. Çorlu’da bir millî bayram klasiği olan askerî bando konseri ve bayram korteji yine gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da Atatürk Meydanı’nda sahne alacak olan Çorlu 5. Kolordu Komutanlığı Bandosu, çalacağı marşlarla dinleyicilere milli bayram coşkusunu yaşatacak. Konser sonrasında bayram korteji Atatürk Meydanı’ndan başlayarak yürüyüşe geçecek, Şinasi Kurşun Caddesi güzergâhını takip ederek Cumhuriyet Parkı’ndaki etkinlik alanına varacak. Saat 20.30’da ise Zafer Bayramı coşkusu Aleyna Tilki konseri ile daha da katlanacak'' dedi.

Bu haber 9214 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...