YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

GENÇ GİRİŞİMCİ ÖNDER TOSUN, BÖLGENİN TİCARET VE SİYASET DÜNYASININ ÖNDE GELENLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ...

Tosun; "Bölgemizin önde gelen siyaset ve ticaret insanlarıyla bir araya gelerek değerlendirmeler yaptık"

18 Ağustos 2021 14:11 | Trakya Güncel

Bölgenin genç girişimcisi Önder Tosun, siyaset ve ticaret insanlarını bir araya getirerek yemekli toplantı gerçekleştirdi.

Şahbaz Mahallesi'ndeki Dedem Korkut At Çiftliği'nde bir araya gelen siyaset ve ticaret insanları, gündeme ilişkin konuları masaya yatırarak bazı değerlendirmelerde bulundu. 

Böyle bir toplantıyı organize ettiği için son derece mutlu olduğunu belirten Tosun, ''Bölgemizin önde gelen siyaset ve ticaret insanlarıyla bir araya gelerek değerlendirmeler yaptık. Çok güzel bir organizasyon oldu. Toplantıda, gündeme dair konuları da masaya yatırma fırdatı bulduk. Katılan herkes, ayrı ayrı fikirlerini sunarak diğer katılımcılarla paylaştı. Bundan sonra da bu tür toplantılarımız artarak devam edecek" şeklinde konuştu. 

Verilen davete, Aziz Fazlıoğlu, Ömer Tüfekçi, Saral Sarıalioğlu, Zeki Uzun, Bülent Kervancı, Ali Doğan, Mümin Kelle, Sefer Karataş, Güven Çimen, Aydın Esdal, Mustafa Keskin, Faysal Çakmak ve diğer misafirler katıldı. 

 

Bu haber 1810 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...