YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR KULÜPLERE YARDIM …

Ergene Belediyesi, ilçedeki spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu

17 Ağustos 2021 15:15 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, ilçedeki spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.

Ulaş Hizmet binası çok amaçlı salonunda düzenlenen programda, ilçedeki amatör spor kulüplerinin başkanlarına Ergene Belediyesi tarafından tedarik edilen malzemeler teslim edildi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, şu anda 10 – 11 tane amatör 1 tane de profesyonel futbol takımlarının ilçede faaliyet gösterdiğini söyledi.

Kendisinin de spor kulübü başkanlığından belediye başkanlığına yürüdüğünü belirten Yüksel, ''Sporun emek isteyen bir branş olduğunu kaydetti.

Yüksel, her zaman imkanları dahilinde spor kulüplerine yardımlara devam edeceklerini ifade ederek, ''Spor zaman istiyor, birikim istiyor. Kolay değil arkadaşlarımızın yükü çok zor, zorlanıyorlar ama tabii biz de elimizden gelen katkıyı her dönem olduğu gibi bu sene de yapıyoruz. Eksik kalan malzemeler olursa da yine bizlere bilgisini verin. Her zaman kulüp başkanlarımızın, sporcularımızın yanındayız. Bu yıl deplasmanda oynayacak olan takımlara ulaşım desteği vermeye daha önceki sezonlarda olduğu gibi bu yıl da devam edeceğiz. Maddi desteğimizi de hazırladık. Belediye meclisinden kararı geçti, ligler başladığı zaman katılım belgesini getiren maddi desteğini alabilir'' dedi.

Bu haber 409 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...