YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

NUSRATİYE MAHALLE MUHTARI DOĞRU;

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, bizim için her şeyden daha önemli"

15 Temmuz 2021 15:50 | Trakya Güncel

Nusratiye Mahalle Muhtarlığı, Kurban Bayramı öncesi muhteşem bir çocuk şenliği düzenledi. 

Muhtarlık bahçesinde düzenlenen şenliğe, çocukların yanı sıra aileleri de olmak üzere yüzlerce kişi katıldı. 

Yapılan şenlikte çocuklar için pandemi sürecinin zor geçtiğini belirten Muhtar Cemile Doğru, "Bilindiği gibi zor bir süreçten geçtik. Özellikle de çocuklarımız pandemi sürecinde evlerimizde kapalı kalmak zorunda kaldı. Kontrollü normalleşme döneminin başlkaması ve Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle mahalle muhtarlığı olarak Kastamonulular Derneği ile birlikte bir çocuk şenliği düzenledik. Bu şenlik kapsamında çocuklarımız birbirinden değişik hediyeler, ikramlar , palyaço gösterileri ve animasyon gösterileri tertip ettik. Bunların yanı sıra, etrafımızdaki iş adamı ve hayırsever dostlarımızın da desteği ile bin çocuğun üzerinde bir sayıya ulaşarak bayramlık ihtiyaçlarını karşıladık. Emeği geçen herkese sonsun teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan etkinlikte konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise, mahalle muhtarını tebrik ederek, "Çok güzel bir şenlik. Bayram öncesi çocukları birlik ve beraberlik teması ile bir araya getiğrdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Öte yandan törene katışan MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ramazan Doğan da, etkinliğin çok güzel ve örnek olması gereken gibi yapıldığını vurguladı. 

Nusratiye Mahalle Muhtarı Cemile Doğru'nun Belediye Başkanı Sarıkurt ve MÜSİAD Başkanı Doğan'a günün anlamı ve desteklerinden ötürü plaket verdiği şenlik kapsamında çocuklara bayram harçlığı da dağıtıldı. 

Bu haber 490 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...