YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Seres 3, Avrupa ile aynı anda Türkiye’de ...

Avrupa’nın tüm ülkelerinde resmi olarak satışa sunulan %100 elektrikli SUV Seres 3, Şahsuvaroğlu Grup güvencesiyle Avrupa ile aynı anda Türkiye’de!

29 Haziran 2021 14:32 | Trakya Güncel

Avrupa’nın tüm ülkelerinde resmi olarak satışa sunulan %100 elektrikli SUV Seres 3, Şahsuvaroğlu Grup güvencesiyle Avrupa ile aynı anda Türkiye’de!

 

Otomotiv sektöründe başlatılan elektrikli araç devrimine reform getirmeye hazırlanan Seres 3, üstün donanım seviyesi ve rekabetçi fiyatı ile elektrikli sürüş ayrıcalığını zirveye ulaştıracak.

 

Seres 3'te 120 kW (160 hp) güç ve 300 Nm tork üreten bir elektrik motoru bulunuyor.  52,7 kWh kapasiteli lityum iyon bataryası sayesinde Seres 3'ün sürüş menzili minimum 300 kilometreyi bulmaktadır. DC hızlı şarj desteğine sahip olan bataryanın yüzde 20'den yüzde 80 seviyesine gelmesi 30 dakika sürüyor. AC normal şarj ile bataryanın boş halden yüzde 100 tam şarj kapasitesine ulaşması için 8 saat gerekiyor.

 

C segment bir SUV olan Seres 3'ün uzunluğu 4385 mm, genişliği 1850 mm, yüksekliği 1650 mm, aks mesafesi ise 2655 mm uzunluğundadır. Otomobilin donanımları arasında gündüz farları, mercekli halojen farlar, LED stoplar, elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli açılabilir panoramik cam tavan, ön-arka park sensörü ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar

Seres 3'ün iç mekanında da otomatik klima, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli sürücü koltuğu, ön-arka kol dayama, smart key, 12V güç çıkışı, sürüş esnasında kayıt kamerası, 10.25 inç dijital gösterge, 10.25 inç multimedya ekranı, navigasyon, Bluetooth bağlantısı, kablosuz şarj ve 360 derece çevre görüş sistemi gibi özellikler bulunuyor. Güvenlik donanımları olarak şerit takip sistemi, akıllı çarpışma önleme sistemi, elektronik stabilite kontrol sistemi, fren asistanı, çekiş kontrol sistemi, yokuş iniş - kalkış destek sistemleri, anti patinaj sistemi ve radar destekli fren sistemi ile yolculuklarınızın daha güvenli geçmesini sağlıyor.

8 yıl 150.000 km garanti ile Seres 3, Türkiye’de keşfetmenizi bekliyor!

Ssangyong Şahsuvaroğlu Oto Çorlu’da yeni üretilen elektrikli aracın lansman ve tanıtımını yaptı.

Yapılan tören ile 3 gün boyunca İstanbul Yolu üzerindeki bayide test sürüşlerinin gerçekleştiği tanıtımlarda, çok sayıda vatandaş aracı inceleyerek test etme imkanı buldu.

Şahsuvaroğlu güvencesinde ve güler yüzlü personel eşliğinde test sürüşleri yapan yüzlerce vatandaş, yeni üretilen elektrikli aracın ferahını ve keyfini yaşama fırsatı buldu.

Törene katılarak yeni aracı test eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, aracı çok beğendiğini ve insanın hayal dünyasını gerçeğe dönüştüdüğünü söyledi.

Belediye Başkan Yardımcıları da yeni aracı inceleyerek test etti ve onların da kanaatı Başkan  Sarıkurt’tan farklı olmadı.

Şahsuvaroğlu Çorlu Bayisi’nde gerçekleşen tanıtım ve törenler sonunda Bayi Müdürü  Oğuzhan Arslan Başkan Sarıkurt’a günün anısına plaket taktim etti.

Sarıkurt, yetkililere ve katılımcılara ayrıca ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür etti.

Bu haber 833 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...