YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

VALENS CAFE MUHTEŞEM BİR TÖREN İLE AÇILDI …

İşletmeciler Fatih Semiz ve Abdullah Aslan, Çorlu’da yeni bir konsept yaratarak, halka en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını söyledi.

22 Haziran 2021 15:59 | Trakya Güncel

İşletmeciler Fatih Semi ve Abdullah Aslan, Çorlu’da yeni bir konsept yaratarak, halka en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını söyledi.

Ali Paşa Mahallesi Kılıç Ali Paşa Caddesi Ballıoğlu BBC Center’de, geçtiğimiz günlerde yapılan muhteşem bir tören ile açılan Valens Cafe, sadece ilçe halkına değil bölgeden gelen misafirlerine de hizmet veriyor.

İşletmeci Fatih Semiz açılışta yaptığı açıklamada, bölgede böyle bir eksikliği fark ettiklerini ve halka cafe sektöründe de hizmet vermek için ortağı Abdullah Aslan ile yola çıktıklarını söyledi.

Kendisinin ve ortağının başka sektörlerde uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini belirten Semiz, “İlçemizde çok güzel ve yeni bir konsept hazırladık. Her yaştan ve her kesimden misafirlerimiz bizleri tercih ediyor. Bizlerle beraber olan herkese gönül dolusu sevgiler ve şükranlarımızı sunuyoruz. Uygun fiyatlarla, birbirinden değişik lezzetleri misafirlerimize sunmaktan çok mutlu ve de gururluyuz” dedi.

Yapılan açılış töreninde sanat, siyaset ve spor camiasından binlerce insan bir araya geldi.  

Bu haber 885 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...