YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MÜSİAD İLE ÖZEL VATAN HASTANESİ SAĞLIK HİZMETLERİ PROTOKOLÜ İMZALADI …

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi ile Özel Vatan Hastanesi arasında sağlık hizmetleri anlaşması imzaladı.

22 Haziran 2021 15:28 | Trakya Güncel

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi ile Özel Vatan Hastanesi arasında sağlık hizmetleri anlaşması imzaladı.

MÜSİAD merkez binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan, MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ramazan Doğan, üyelerinin memnuniyeti için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Bu kapsamda ilçede faaliyet gösteren Özel Vatan Hastanesi ile de sağlık hizmetleri anlamında bir anlaşma imzaladıklarını belirten Doğan, ''MÜSİAD üyelerinin cazip koşullarda satın almalar gerçekleştirmesi, çeşitli avantaj ve fırsatlardan yararlanması amacıyla iş birliği anlaşmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar çerçevesinde, Vatan Hastanesi ile sağlık hizmetleri iş birliği anlaşması yaptık. Anlaşmamızdan MÜSİAD üyelerimiz, personellerimiz ve birinci derece yakınları yararlanabilirler. Yapmış olduğumuz işbirliği anlaşmasının derneğimiz ve üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Hastane yetkilileri ile bir süre daha sohbet eden Doğan, daha sonra yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler aktardı.

Yapılan imza töreninde, MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan, MÜSİAD Başkan Yardımcısı Oktay Koç, Genç MÜSİAD Başkanı Cihan Karaca, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Özkan, Özel Çorlu Vatan Hastanesi Genel Müdürü Soner Erkan ve hastane idarecileri hazır bulundu.

Bu haber 424 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...