YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE’DE İKİNCİ EL GİYİM MAĞAZASI YENİLENDİ …

Ergene Belediyesi, yenilediği ikinci el giyim mağazasını yeni yerinde halkın kullanımına sundu.

10 Haziran 2021 13:34 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, yenilediği ikinci el giyim mağazasını yeni yerinde halkın kullanımına sundu.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kültür Merkezi’nin zemin katında ilçe genelinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamak ve aile bütçelerine katkıda bulunmak için kurulan İkinci El Giyim Mağazası'nı yenilenen yüzüyle halka sunduklarını söyledi.

Ergene’deki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürme adına pek çok projeye imza attıklarını belirten Başkan Yüksel, ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunulması için hayırseverlerin bağışladığı ikinci el ve kullanılmayan kıyafetleri evlerden aldıklarını, yıkanıp ütülendikten ve eğer ihtiyaç varsa tadilatları yapıldıktan sonra kullanıma hazır hale getirdiklerini kaydetti.

Yüksel, İkinci El Giyim Mağazası'nın giyim mağazalarından bir farkının olmadığını kaydederek, ''Tüm kıyafetler, yazlık ve kışlık olarak ayrılmasının yanı sıra bedenlerine göre de ayrılmış ve Ergene halkının kullanımına sunulmuş durumda. Sadece kıyafet giysi olarak değil, ayakkabı, çanta, giyim aksesuarları hatta kına gecesi, nişan kıyafetleri ve gelinlikler de mağazamızda ihtiyaç sahiplerini bekliyor'' dedi.

Bu haber 400 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...