YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ergene Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor …

Ergene Belediyesi 2 adet kamyonet alarak araç filosuna kattı.

18 Mayıs 2021 13:52 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi 2 adet kamyonet alarak araç filosuna kattı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçede yaşayan vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verebilmek adına araç filolarını güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

2 adet yeni kamyonet aldıklarını ve bunları Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanacaklarını belirten Başkan Yüksel, araçların Devlet Malzeme Ofisi'nden (DMO) alındığını da kaydetti.

Yüksel, halkımızın ihtiyaçlarına anında cevap vermeye gayret gösterdiklerini ifade ederek, ''Bu kapsamda temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi'nden 2 adet yeni araç satın aldık. Göreve geldiğimiz günden bu yana tasarruf ve şeffaflık yönetim ilkesiyle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Allah’ımıza çok şükür halkımızın desteği ile her gün belediyemize ve ilçemiz adına yorulmadan, dinlenmeden, 7/24 çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın hizmetinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi'nden aldığımız yeni araçlarımız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun'' şeklinde konuştu.

Bu haber 494 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...