YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TAM KAPANMADA DA HİZMETLER DEVAM EDİYOR ...

Ergene Belediyesi, 17 günlük tam kapanma döneminde çalışmalarına devam ediyor.

3 Mayıs 2021 15:26 | Trakya Güncel

 Ergene Belediyesi, 17 günlük tam kapanma döneminde çalışmalarına devam ediyor. 

Başkan Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, pandemi dönemi nedeniyle vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfektan tedarik edilmesi, ihtiyaç sahiplerine erzak ve sıcak yemek ulaştırılması konularında titizlikle çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Tam kapanma döneminde boş durmadıklarını belirten Başkan Yüksel, ihtiyaç duyulan alanlardaki çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini kaydetti.

Yüksel, Vakıflar Mahallesi’nde yeni yerleşim yollarına stabilize malzeme serimi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ''Ergene Belediyesi olarak bugüne kadar ihtiyaç duyulan her alanda vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bundan sonra da hem normal belediyecilik faaliyetlerinde hem de vatandaşlarımızın belediyeye ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz'' şeklinde bilgi verdi.

Bu haber 393 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...