YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ergene Velimeşe spor, Anagold 24Erzincanspor´u konuk edecek ...

Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta yer alan Ergene Velimeşespor, ligin 36. hafta müsabakasında kendi sahasında Anagold 24Erzincanspor´u konuk edecek.

26 Nisan 2021 14:44 | Trakya Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta yer alan Ergene Velimeşespor, ligin 36. hafta müsabakasında kendi sahasında Anagold 24Erzincanspor'u konuk edecek.

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak olan müsabakada, konuk edeceği rakibini yenmek isteyen Ergene Velimeşespor'un ligin bitimine haftalar kala rahat bir nefes almak istediği belirtildi.

28 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'da oynanacak müsabakaya, Ergene Velimeşespor 27 puanla düşme hattının sınırında çıkarken, rakibi Anagold 24Erzincanspor'u yenmesi durumunda hanesine altın değerinde bir 3 puan yazdırmış olacak.

Kendi evinde oynadığı en son Amedspor müsabakasında rakibini 2-0 yenen Ergene Velimeşespor, sahasında yeni bir galibiyet daha kazanmak istiyor.

Bu haber 469 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...