YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ’NDEN KİRACILARINA MÜJDE …

Ergene Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında kiracılarına 3 ay daha yüzde 90 oranında kira indirimi uygulayacak.

16 Nisan 2021 16:50 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında kiracılarına 3 ay daha yüzde 90 oranında kira indirimi uygulayacak.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ergene'de yaşayanları hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ve hem vatandaşların hem de bölge esnafının zor zamanlarında yardımına koştuklarını söyledi.

Belediye olarak sahibi oldukları ya da tasarrufunda bulunan iş yerlerindeki kiracılarından 3 ay daha yüzde 90 indirimli kira alacaklarını belirten Yüksel, Ergene Belediye Meclisi’nin son toplantısında gündeme gelen konunun meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildiğini kaydetti.

Yüksel, 6 Ocak 2021 tarihli meclis kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı genelgesine istinaden faaliyetlerinde azalma meydana gelen işletmelerin, belediyelerinin mülkiyetinde veya tasarrufunda bulunan taşınmazlardan kaynaklanan kira bedellerinden 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 tarihleri arasında yapılan yüzde 90 oranındaki indirimin pandemi koşullarının devam etmesi nedeniyle 1 Nisan 2021 - 30 Haziran 2021 tarihleri arasında da uygulanmaya devam edeceğini ifade ederek, ''Zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde Ergene Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu örnek karara imza atan belediye meclis üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayla bu zor günleri en kısa sürede atlatacağız'' dedi.

 

Bu haber 492 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...