YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu Belediyesi 2021 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Belediye Düğün Salonu’nda Belediye Başkan Vekili Adnan Kum başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

8 Nisan 2021 18:43 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi 2021 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Düğün Salonu’nda Belediye Başkan Vekili Adnan Kum başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, meclis 1. Başkan Vekili Hasan Toprak, 2. Başkan Vekili ise Kemal Ergin seçilirken, meclis katip üyeliklerine Oya Asıl Güney ve Vijdan Yılmaz asil üye olarak seçildi.

Adviye İşbuyuran ve Muhammet Emin Gülbaba'nın yedek meclis katip üyeliklerine seçildiği toplantıda, encümen üyeliklerine Turgay Kumlu, Oya Asıl Güney ve Engin Akın seçildi.

İçişleri Komisyonu üyeliklerine Oya Asıl Güney, Fahri Sangdıç, Hatice Temel, Muhammet Emin Gülbaba ve Cüneyt Ergün oy birliğiyle seçildi.

2020 yılı faaliyet raporunun oy çokluğu ile kabul edildiği toplantıda, Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na tahsisi yapılan Yenice Mahallesi karakol hizmet binasının tahsis işleminin ortadan kaldırılması konusu oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda ayrıca diğer güdem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

Bu haber 442 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...