YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel;

´´Kahraman polislerimizin polis haftası kutlu olsun´´

8 Nisan 2021 18:42 | Trakya Güncel

Yüksel, 4-10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımladı.

Vatandaşların huzur ve güven ortamında yaşayabilmesi için mesai kavramı gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışan emniyet mensuplarının gününü kutladığını bildirdiği açıklamasında, polisin sosyal hayattaki önemini hatırlattı.

Polis teşkilatının çok önemli ve yeri doldurulamayacak bir görev ifa ettiğini belirten Yüksel açıklamasında şunları kaydetti:

''Yeri geldiği zaman ailesinden, çocuklarından fedakarlık yapan kimi zaman da zor şartlara göğüs gererek fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 176. Yılı kutlu olsun diyen Başkan Yüksel, “Zor ancak zor olduğu kadar da onurlu bir meslek icra eden polisimize görevlerinde başarılar diliyorum. “Halkın huzur ve güven ortamını tesis ederek bu ortamın bozulmaması için gerektiğinde gözünü dahi kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet kederli aileleri ve sevenleri ile aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.''

Bu haber 420 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...