YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ KENDİ SALINCAKLARINI ÜRETİYOR ...

- Ergene Belediyesi parklar için salıncak imalatına başladı

6 Nisan 2021 17:19 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, başta gölet projesinde ve yeşil alanlara konulacak olan özel salıncakların imalatına başladı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ekibin, gölet projesi ile yeşil alanlara konulacak olan özel salıncakların imalatını yapmaya başladığını söyledi.

Kendi öz kaynakları ile hizmet ürettiklerini belirten Başkan Yüksel, daha önceden de belediye imalathanesinde kamelya ve oturma bankı imalatı yaptıklarını kaydetti.

Yüksel, özel salıncakların imalatının ilçe genelinde faydalı olacağını ifade ederek, ''Dışarıdan yapılan hizmet alımlarını en az seviyeye indirmek için kendi şantiyemizde kendi ekiplerimiz ve kendi ekipmanlarımız ile üretimler yapıyoruz. Bölgemizin en güzel yeşil alanlarından biri olan Ergene Gölet Projemiz için belediye imalathanesinde ürettiğimiz salıncaklar halkımız tarafından kullanılacak. Belediye imalathanemizde ekiplerimiz tarafından yaptığımız üretimlerin Belediyemizin özellikle gider kalemlerinde ekonomik olarak ciddi katkılar sağlıyor'' şeklinde konuştu.

Bu haber 454 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...