YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELEDİYESİ EĞİTİMLERİ SÜRDÜRÜYOR …

Çorlu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ´´Afet Bilinci Eğitimi´´ çalışmaları tamamlandı.

23 Mart 2021 15:47 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ''Afet Bilinci Eğitimi'' çalışmaları tamamlandı.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinatörlüğünde Çorlu Kaymakamlığı tarafından ilçede 2021 yılında Afet Bilinci Eğitimi verilmesi için hedef kitlelerin belirlendiğini söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt kontrolünde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim programı kapsamında başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediyede görevli 866 personelin eğitime tabi tutulduğunu belirten Çolpan, eğitimlerin zabıta müdürlüğü bünyesinde görevli eğitmenler tarafından verildiğini kaydetti.

Çolpan, elde edilen veriler ışığında belediye hizmetlerinin etkinliğini artırmak amacıyla hizmet içi eğitim faaliyetlerine kurumların talimatları doğrultusunda devam edeceklerini ifade ederek, ''Eğitimlerimiz çok başarılı ve verilmili geçti. Kurumlarımızın talimatları ve belediye personelimizin gereksinimleri doğrultusunda geniş kapsamlı olarak be eğitimlere devam edeceğiz' dedi.

Bu haber 427 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...