YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN YÜKSEL, GÖLET PROJESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU ...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yapımı devam eden gölet projesinde incelemelerde bulundu.

23 Mart 2021 15:45 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yapımı devam eden gölet projesinde incelemelerde bulundu. 

Başkan Yüksel, yaptığı incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, Velimeşe mahallesinde bulunan ve Ergene Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Velimeşe Gölet Projesinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Projenin tamamlanması ile birlikte ilçeye kalıcı bir eser daha kazandıracaklarını belirten Başkan Yüksel, göreve geldiklerinden itibaren bir çok projeyi hayata geçirdiklerini ve halkın kullanımına sunduklarını kaydetti.

Yüksel, 6 yılda çok büyük hizmetlerin altına imza attıklarını ifade ederek, ''Ergene’de yapılamaz denilenleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Kısa bir süre sonra da bu güzel gölet projemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Velimeşe mahallemizde gölet projemizin tamamlanması ile vatandaşlarımız tatil günlerinde aileleri ile birlikte burada çok güzel vakitler geçirecek, Ergene belediyesi olarak halkımız ile birlikte en güzel etkinliklerimizi gölet projemizde gerçekleştireceğiz'' dedi.

Bu haber 472 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...