YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

GENÇ YETENEKLER ORİON´DA YETENEKLERİNİ SAHNELEYECEK ...

Orion Alışveriş Merkezi, genç yeteneklere kendini gösterme fırsatı sunarak, iyi seviyede müzik enstrümanı çalabilen 7-18 yaş arası gençlere sahne imkanı tanıyor.

19 Mart 2021 14:57 | Trakya Güncel

Orion Alışveriş Merkezi, genç yeteneklere kendini gösterme fırsatı sunarak, iyi seviyede müzik enstrümanı çalabilen 7-18 yaş arası gençlere sahne imkanı tanıyor. 

Yapılan açıklamada, başvuruların 20 Mart Cumartesi günü başlayacağı ve bu proje kapsamında, müzik alanında yetenekli 7-18 yaş arası gençlerin Orion’da sahne alma şansı bulabilecekleri belirtildi.

Orion AVM’de yıllardır süregelen canlı piyano dinletileri, her yaştan ziyaretçinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Genç yeteneklerin bu ilgisini karşılıksız bırakmayan Orion, başlattığı yeni projesiyle onlara kendilerini gösterme ve unutulmaz bir deneyim yaşama şansı tanıyor.

Genç Yetenekler Orion’da projesi kapsamında, piyano, gitar ve keman enstrümanlarını iyi seviyede çalabilen 7-18 yaş arası çocukların, velileriyle birlikte Orion’a başvurabilecekleri ve sahne imkanı için fırsat bulacakları kaydedildi.

20 Mart Cumartesi günü başlayacak başvurular için son gün ise 16 Nisan Cuma olarak belirlendi.

Başvuruların, Orion Danışma’da yer alan başvuru formunu doldurarak yapılabileceği de kaydedildi.

Bu haber 456 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...