YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TREDAŞ’TAN KADIN PERSONELE 8 MART JESTİ …

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışan kadın personeline, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir gün izin verdi.

11 Mart 2021 16:36 | Trakya Güncel

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışan kadın personeline, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir gün izin verdi.

 

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), çalışan kadın personelinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü bu yıl da örnek bir uygulama ile kutladı.

Bünyesinde yaklaşık 150 kadın personele istihdam sağlayan TREDAŞ, hayatın her anında ve her alanında baş tacı olan kadınların, iş stresinden uzaklaşmasını ve bu özel günü sadece kendilerine ayırmaları için kadın personeline bu yıl için fazladan bir gün izin hakkı sağladı.

TREDAŞ, 4 yıldır aralıksız devam eden 8 Mart izin uygulamasını, kadın personellerinin tercih ettikleri güne göre 8 veya 9 Mart tarihlerinde kullanabileceklerini bildirdi.

 

Bu haber 424 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...