YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELEDİYESİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKİYOR …

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, zaman içinde yıpranan ve korozyona uğrayan iş makineleri ile araçları kendi atölyelerinde yeniliyor.

10 Mart 2021 17:03 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, zaman içinde yıpranan ve korozyona uğrayan iş makineleri ile araçları kendi atölyelerinde yeniliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Tunçcan, konuyla ilgili açıklamasında, yoğun çalışma sezonunun ardından belediye araç parkurunda bulunan araçların boya, bakım ve onarım işlemlerini kendi atölyede yaparak önemli ölçüde tasarruf sağladıklarını söyledi.

Korozyona uğrayarak yıpranan araç ve ekipmanların büyük bir kısmını yeniden kullanıma hazır hale getirdiklerini belirten Tunçcan, ekipmanların periyodik bakım ve onarımlarının düzenli olarak Fen İşleri Müdürlüğü şantiye alanında bulunan atölyelerde yapıldığını kaydetti.

Tunçcan, kendi atölyelerinde ve kendi personeli tarafından araçların yeniden hayata kazandırıldığını ifade ederek, ''Yoğun geçen sezonun ardından özellikle iş yükünün hafiflediği kış aylarında zamanla korozyona uğrayan, yoğun iş temposu sırasında arızalanan ve yıpranan kamyon, binek araç, iş makinesi ve ekipmanlarımızın boya, bakım ve onarım işlemlerini atölyelerimizde yaparak önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz'' dedi. 

Bu haber 428 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...