YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KESKİN;

"ayatı birlikte paylaştığımız, dünyaya iyilik ve güzellik katan, alın terleri ve kalpleriyle, geleceğimizi, bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, hayatın her anında omuz omuza verdiğimiz başta kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutluyorum"

10 Mart 2021 15:52 | Trakya Güncel

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, ilçe yöneticileriyle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, ilçenin birçok noktasında kadınlara karanfil armağan etti.  

Keskin, beraberindekiler ile birlikte ilçedeki iş yerlerini ziyaret ederek, buralardaki bayan personel ve görevliler ile sohbet etti.

 Bu özel günlerinde onları yalnız bırakmadıklarını hatırlatan Keskin, bütün bayanlara günün anısına kırmızı karanfil hediye etti.  

İlçedeki kamu kurumlarını da ziyaret ederek buralardaki bayan personel ile bir araya gelen Keskin, ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden de bütün kadınların  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Keskin, yaptığı açıklamada, bu özel günlerinde bir takım ziyaretler yaparak ilçedeki bayanları ziyaret ettiğini ve onlarla sohbet ederek hediyeler taktim ettiğini söyledi.

Özel kurumlar ve kamu kurumlarına ziyaretler yaptıklarını ifade eden Keskin, ''Hayatı birlikte paylaştığımız, dünyaya iyilik ve güzellik katan, alın terleri ve kalpleriyle, geleceğimizi, bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, hayatın her anında omuz omuza verdiğimiz başta kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Bu günde onlarla bir araya gelerek dertlerini isteklerini, dileklerini ve bize söylemek istediklerini dinledik'' dedi. 

 
Bu haber 436 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...