YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GİRDİ, YÜRÜYEREK ÇIKTI ...

Çorlu Özel Vatan Hastanesi Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Op. Dr. Oğuz Özel, 83 yaşındaki kadına yaptığı ameliyat ile ayağa kaldırdı

3 Mart 2021 16:10 | Trakya Güncel

Çorlu Özel Vatan Hastanesi Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Op. Dr. Oğuz Özel, 83 yaşındaki kadına yaptığı ameliyat ile ayağa kaldırdı.

Son bir yılını tekerlekli sandalyeye mahkûm bir şekilde geçiren 83 yaşındaki Fatma Sözen, 15 yıldır ayak ağrısı, uyuşukluk şikayetleri ile pek çok doktora başvurdu.

Bir çare bulamayınca Vatan Hastanesi'ne giderek yapılan muayene ve tetkikler sonrasında dar kanal teşhisi konuldu.

Op.Dr. Özel, hastanın herhangi bir vida-plak-bağlantı elemanı özellikle yabancı malzeme kullanılmadan ameliyat olabileceğini aktardı. 

Anlatılan yöntemin diğer ameliyat yöntemlerinden daha güvenli olduğuna ikna olan hasta, ameliyat olmayı kabul etti.

Ameliyat günü tekerlekli sandalye ile gelip covid-19 yönünden tamamen güvenli olan servise yatışı yapılan hastayı 2 saat süren ve 4 cm’li kesi ile yapılan operasyon sonrasında tekrar ayağa kaldıran Op.Dr. ÖZel, sağlık durumunun da iyi olduğunu kaydetti.

Uzun süredir ayağa kalmayan Fatma Sözen’in oğlu Ayhan Necip Sözen, "Annemizi uzun süredir devam eden şikâyetlerinden dolayı Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Oğuz Özel muayeneye getirdik. Oğuz Hocam bize vidasız dar kanal ameliyatının nasıl olacağı hakkında detaylı bilgiler verdi ve bizi çok rahatlattı. Operasyon sonrasında annemiz eski sağlığına kavuştu. Tekerlekli sandalye ile getirdiğimiz annemizi şimdi evimize yürüyerek götürüyoruz. Başta doktorumuz Oğuz Özel olmak üzere tüm Vatan Hastanesi çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Bu haber 522 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...