YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELEDİYESİ VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI …

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında Çorlu´nun gelişimine katkı sunacak projeler hazırlanması kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

3 Mart 2021 15:40 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında Çorlu'nun gelişimine katkı sunacak projeler hazırlanması kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

Çorlu Mühendislik Fakültesi'nde düzenlenen protokol töreninde konuşan Başkan Sarıkurt, ''Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, akıl ve ilmi rehber edinerek Çorlu'muzu örnek bir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk protokolümüzü 2019 yılı kasım ayında yapmış, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Lokman Hakan Tecer’in proje koordinatörlüğünde değerli öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri tarafından hazırlanan Koku Derecelendirme (KODER) Mobil Uygulama Projesi ve Sürdürülebilir Ulaşım Sistemi İçin Şehir İçi Toplu Taşıma Hatlarının Modellenmesi ve Optimizasyonu Projesi’ni hayata geçirmiştik'' dedi.

Çorlu'nun geleceğine yön verecek, gelişimine katkı sunacak, çağdaş bir kent yaratacak ortak projeler için Çorlu Mühendislik Fakültesi ile iş birliği içinde olduklarını belirten Sarıkurt, Çorlu'yu kent önderleri ve bilim insanlarının fikirleri doğrultusunda iş birliği içinde yönetmek istediklerini kaydetti.

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ise imzalanan protokol kapsamında üniversite öğretim üyeleri tarafından hazırlanacak projelerin fakülte yönetim kurulu tarafından incelendikten sonra Çorlu Belediyesi'ne sunulacağını ifade etti.

Tecer, daha önce yapmış oldukları protokol kapsamında projeleri geçtiğimiz yıl hazırlayarak belediyeye sunduklarını belirterek, ''Projelerin Çorlu'ya sağladığı faydaları görmekten oldukça memnunuz. 2021 yılında da Çorlu’muzda birlikte güzel projelere imza atıyor olmak, yaşadığımız şehrin geleceğine etki edecek çalışmalar ortaya koymaktan son derece mutluyuz. Çorlu'muz için hayırlı olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.

Görüşmelerin ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Lokman Hakan Tecer iş birliği protokolünü imzaladı. 

Bu haber 447 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...