YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ASKF yöneticileri, Çorlu Belediye Başkanı Baysan´ı ziyaret etti

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan´ı makamında ziyaret etti

31 Aralık 2011 09:36 | Trakya Güncel

Tekirdağ ASKF Başkanı Mehmet Kaya, ziyarette yaptığı konuşmada, Baysan'ın göreve geldiği süre içerisinde spor tesislerine, spor kulüplerine ve sporculara büyük katkıda bulunduğunu söyledi. Şu an yapılan spor tesislerinin ve yardımların Trakya'nın başka hiçbir şehrinde yapılamadığını anlatan Kaya, şöyle konuştu: ''Dolayısıyla yapmış olduğunuz bu hizmetlerin başta sporcular olmak üzere Çorlu halkına uzun yıllar hizmet verecek. Daha önce de 2 dönem belediye başkanlığı yapmıştınız. Yine bu şekilde Çorlu'ya önemli tesisler kazandırmıştınız. Sporda tesisleşme anlamında ne yapıldıysa sizin başkanlığınız döneminde oldu. Siz gidince yeni bir tesis yapılmadı. Dolayısıyla spordaki tesisleşme siz göreve geldikten sonra devam etti.'' Kaya ve beraberindeki heyet, daha sonra Fenerbahçeli Alex ve Emre Belezoğlu'nun imzalı formalarını hediye olarak Baysan'a verdi. Baysan da, ASKF yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, iş birliği içerisinde başarılı bir çalışma dönemi geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Bu haber 2040 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...