YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKSİF ÇORLU ŞUBE BAŞKANI BOZAN;

“Sendika olarak işçilerimiz her anlamda yanlarındayız”

3 Mart 2021 15:07 | Trakya Güncel

TEKSİF Sendikası Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, sendikal faaliyetlerin yanı sıra güncel olayların da nabzını tutmaya çalıştıklarını söyledi.

Dünya genelinde etkisini arttıran ve ülkemizde de ciddi anlamda etkisi devam eden koronavirüs salgın hastalığı ile mücadele ettiklerini belirten Başkan Bozan, her anlamda işçilerin ve üyelerinin yanlarında olduklarını kaydetti.

Pandemi sürecinde sık sık işçileri ziyaret ettiklerini ve onların dertlerini, sorunlarını, isteklerini dinlediklerini ifade eden Bozan, ellerinden gelen desteği yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya gayret göstereceklerini belirtti.

Maske, dezenfektan ve benzeri ihtiyaç malzemelerini pandemi sürecinde üyeleri ile buluşturduklarını kaydeden Bozan, “Dünya olarak ve Türkiye olarak ciddi bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Umut ediyorum ki, en kısa zamanda bu süreç normale dönecek. Ancak, pandemi sürecinde işçi kardeşlerimizin her anlamda yanlarında olmaya devam ediyoruz. Sık sık ziyaretler gerçekleştirerek, istek ve dertlerini dinliyor çözümler arıyoruz. Sendikamız, her anlamda işçinin ve emekçinin yanında olmaya devam edecek” dedi.

Bu haber 470 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...