YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN, ÇORLU´YA GELİYOR ..

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Çorlu´ya ziyarette bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek

19 Kasım 2020 14:39 | Trakya Güncel

9 Mart 2020 tarihinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 24 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan Tekirdağ İl Kongresi öncesinde Çorlu`ya gelerek esnaf ziyaretinde bulunacak.

Genel Başkanımız Ali Babacan Çorlu`ya özel önem gösteriyor

Deva Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı görevine getirilen ve Çorlu`da ki tek kadın siyasi parti ilçe başkanı olan Mehtap Aram Genel Başkan Ali Babacan`ı Çorlu`da ağırlayacak olmaktan dolayı mutluluk içerisinde olduklarını ifade ederken; “Genel Başkanımız Çorlu`muza ayrı bir önem veriyor. Bu anlamda il kongremiz öncesinde Çorlu İlçemizde esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedi” dedi. Aram açıklamalarının devamında ziyaret programına ilişkin detayları da paylaşırken; “Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan`ı 24 Kasım tarihi saat 10`da Çorlu girişinde karşılayarak konvoy ile Atatürk Meydanına geleceğiz. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı istikametine doğru yaya olarak devam edeceğiz. Genel Başkanımız esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla biraraya gelerek sohbet edecek. Ardından Kumyol Caddesi üzerinde ki esnaflarımıza da çalışmalarında kolaylıklar dileyerek Salı pazarına geçeceğiz” dedi. Babacan`ın Çorlu`da gerçekleştireceği ziyaretlerin ardından Süleymanpaşa İlçesinde gerçekleşecek olan partisinin Tekirdağ 1. Olağan Kongresine katılacağını sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Mehtap Aram Aralık ayı ortalarında da büyük bir heyecan ve coşkuyla Çorlu 1. Olağan Kongresini düzenleyeceklerini belirtti. Aram Ali Babacan`ın ayrıca kongre sonrası sırasıyla öğretmenler günü dolayısı ile eğitim camiası ile ve daha sonrasında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle ve son olarak özellikle önemsediği yerel medyanın temsilcileriyle bir araya geleceğini belirtti.

Aram; “Kapısı ve kulağı açık, dinleyen taraf olacak bir yönetim kuruyoruz”

Kongre çalışmalarıyla ilgili hazırlıkların son sürat devam ettiğini ifade eden Aram ayrıca; “Tüzüğümüz gereği 20 kişilik yönetim kurulu listemizi oluşturuyorum. Çorlu`muzun demagojik yapısını kapsayan, sivil toplum kuruluşlarımız ile iyi bir iletişim kuracak, Çorlu halkımızı kucaklayacak herkesle diyaloğa hazır, kapısı kulağı açık ve dinleyen taraf olacak bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız” dedi.

Bu haber 3897 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...