YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ATATÜRK EVİ´NDE SON AŞAMAYA GELİNDİ ...

Çorlu´da yapımı devam eden Atatürk Evi´nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

22 Ekim 2020 16:20 | Trakya Güncel

Çorlu'da yapımı devam eden Atatürk Evi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Tunçcan, konuyla ilgili açıklamasında, 10 Kasım 2019 tarihinde Çorlu halkının katılımıyla düzenlenen temel atma töreninin ardından aradan geçen bir yıl sonunda Atatürk Evi'nin inşaatının tamamlandığını söyledi.

İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından binada ahşap ve boyama çalışmalarının devam etiğini belirten Tunçcan, su ve elektrik tesisatı ile bahçe drenaj çalışmalarına da başlanıldığını kaydetti.

Tunçcan, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Evi'nde yürütülen çalışmaların iş adamları, esnaf ve halkın da destekleriyle devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanması için çalışıldığını ifade ederek, ''Biz Atatürk sevdalısı bir şehir olarak hayata geçirdiğimiz Atatürk Evi projemizin inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Bina inşaatımızın tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz ahşap ve boyama çalışmalarının yanı sıra su ve elektrik tesisatları ve bahçe drenaj sistemleri üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Buradaki çalışmaların sona ermesinin ardından bahçe yürüyüş yollarının yapımına başlanılacak ve akabinde bahçe peyzajı ile düzenlemeler sona erecek. Diğer yandan Atatürk Evimizin iç mekan ahşap çalışmaları da devam ediyor'' dedi.

Bu haber 10990 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...