YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ESKİ MİLLİ GÜREŞÇİ KESKİN ÇORLUSPOR 1947 KONUSUNDA SON NOKTAYI KOYDU ...

Eski Milli Güreşçi ve Kolleksiyoner Coşkun Keskin, son günlerde gündemi yoğun olarak meşgul eden Çorluspor 1947 Spor Kulübü´ne başkan olup olomayacağı konusu ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı.

13 Ekim 2020 16:31 | Trakya Güncel

Eski Milli Güreşçi ve Kolleksiyoner Coşkun Keskin, son günlerde gündemi yoğun olarak meşgul eden Çorluspor 1947 Spor Kulübü'ne başkan olup olomayacağı konusu ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. 

Keskin Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Yerel basında, sosyal medya  hesaplarında ve Çorlu kamu oyunda bir süredir yoğun bir şekilde gündemi meşgul eden Çorluspor 1947 Spor Kulübü Başkan adaylığım ile ilgili açıklama yapma gereği duydum. 

Öncelikle sporcu kimliğim ile şehrimizin özellikle futbol ve futbol kulüplerinin bu günkü durumu ve uzun yıllardır bir takım sebepler ile düştüğü veya düşürüldüğü kötü gidişatı için son derece üzgün olduğumun bilinmesini isterim. Hiçbir bahane ve gereçke bu kötü durumun sebebi olamaz. Tüm konuşmalarda şu kadar ilden büyük diye başlkayan Çorlumuzun spor markası kulübümüz sanki organize bir çalışma ve çaba ile yok edilmeye çalışılmaktadır. 

Bu kadar büyük bir taraftar kitlesi olan, geçmişi başarılar ile dolu bu büyük kulübün bugün içerisinde bulunduğu kötü durumu kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum. Ben Coşkun Keskin olarak, gerek eski başkan ve yöneticilerle taraftar grupları iş adamları ve şehrimizin ileri gelenleri ile yapmış olduğum görüşmelerde Çorluspor 1947 Spor Kulübü hakkında bilgileri ciddi bir şekilde analiz etmekteyim. 

Özellikle mali, idari ve teknik konularda almış olduğum bilgiler sonrasında çok kısa sürede gereğini yapacağım. 

Yeşadığım şehrimiz için, gençlerimiz için ve tabiki taraftarımız için çok büyük hayallerim var. Farkı düşüncelerimiz olsa da bu hayaller hepimizi aynı masa etrafında toplayacak diye düşünüyorum. 

Çorlumuzda yaşayan, Türkiye'nin birçok şehrinden gelerek hayatını idame ettirmeye çalışan hemşehrilerimizin ayrımcılık yapmadan destek olacaklarına inancım da tamdır. 

Bu büyük mücadeleye destek olacak herkese kapımız ve gönlümüz açık, bunun dışında bir tavır sergileyecek olanlarla amansız bir mücadelemiz olacağının da bilinmesini isterim. Çorlu'nun yıllardır özelemle beklediği sportif başarılara imza atacak bir yönetim kurulu olması için çalışmalarımın devam edeceği gibi halkımızın da bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. 

"Büyük Hayaller, Büyük Çorlu, Büyük Çorluspor" ve sloganımız sonuna kadar Çorlu için savaş." 

Bu haber 14020 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...