YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Marmaraereğlisi Cumhuriyet Meydanı yenileniyor …

Marmaraereğlisi belediyesi, Cumhuriyet Meydanı´nda yenileme çalışmalarına başladı.

12 Ekim 2020 15:15 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda yenileme çalışmalarına başladı. 

Belediye Başkanı Hikmet Ata, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin yüzü olan Cumhuriyet Meydanı'nı da doğalgaz ile buluşturduklarını ve burada yenileme çalışmalarına başladıklarını söyledi. 

Doğalgaz çalışmalarıyla tahrip olan Cumhuriyet Meydanı’nı, yeni görüntüsüne kavuşturmak için harekete geçtiklerini belirten Başkan Ata, çalışmaların kısa sürede bitirileceğini de kaydetti.

Ata, ilçenin prestijini yükseltecek yeni bir meydan için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, ''Meydanlar şehirlerin vitrini, sembolü ve aynasıdır. Cumhuriyet Meydanı'nı adına yakışır hale getireceğiz. Meydan yeniden düzenlenerek, yeni görüntüsüne kavuşacak. Doğalgaz çalışmalarımız tamamlandıktan sonra ilçem için daha güzel projelerimiz de var. Marmaraereğlisi’ni Trakya’nın en güzel ilçesi yapmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Bu haber 13486 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...