YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL;

"TEDBİRİ ELDEN BIRAKAMAYIZ"

11 Eylül 2020 12:50 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçedeki iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi. 

Gerçekleştirilen denetimler kapsamında, iş yerlerindeki sosyal mesafe, maske kullanımı ve diğer işaretlemeler kontrol edildi. 

Beraberinde başkan yardımcısı Yüksel Baydarlı ve zabıta ekipleri ile birlikte Ergene’nin çeşitli mahallelerinde denetim gerçekleştiren Yüksel, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması gerçeğini iş yeri sahiplerine anlatarak kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Ziyaret ettiği esnaf ve iş yeri görevlilerinden, hem kendi sağlıkları hem de müşteri sağlığı için maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami ölçüde riayet etmelerini isteyen Yüksel, ''Koronavirüse karşı aldığımız ve alacağımız tüm tedbirlerin sürekli ve düzenli olması gerekiyor. Bir gün tedbir alıp ikinci gün bıraktığımızda bu hastalıkla baş edebilmemiz mümkün görünmüyor. Pandemi dönemindeki sürecinde ancak tüm tedbirleri eksiksiz uygulayarak başarılı olabiliriz. Eğer maskemizi kolumuza takarsak ya da nefes alamıyoruz diye burnumuzun altına, çenemizin altına indirirsek hastalığı kolay kolay yenemeyiz. Kurallara ne kadar fazla ve sıkı sıkıya uyarsak normal döneme geçişimiz de o derece çabuk olur'' dedi.

Bu haber 16818 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...