YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTRAK VE CHP HEYETİ ÇORLU TSO´YU ZİYARET ETTİ ...

Volkan, "Öztrak ve CHP Heyetinin Ziyareti Bizleri Mutlu Etti"

31 Ağustos 2020 13:10 | Trakya Güncel

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekileri; İlhami Özcan Aygun, ve Candan Yüceer Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ile CHP İl ve İlçe Yöneticileri Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret eti. 

Meclis Toplantı Salonu'nda Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan ve yöneticiler tarafından ağırlanan CHP heyeti bölgedeki ve ülkedeki sektörel sorunlar ile ilgili fikir alış verişinde bulundu

CHP heyetinin ziyaretinden memnun olduğunu belirten Başkan Volkan, "Çorlu ve bölgedeki temasları kapsamında sayın Faik Öztrak ve CHP haeyeti bizleri de ziyaret etti. Kendilerinin bu ziyaretinden son derece mutlu olduk" dedi.

Bu haber 14896 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...