YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU KURBANLIK PAZARI FAALİYETTE ...

Çorlu´da, belediye tarafından hazırlanan Kurban Satış Merkezi hizmete girdi.

21 Temmuz 2020 16:41 | Trakya Güncel

Çorlu'da, belediye tarafından hazırlanan Kurban Satış Merkezi hizmete girdi.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 17 Temmuz Cuma günü büyükbaş hayvan satışlarıyla hizmete giren kurban satış merkezinin, bayramın ilk üç gününde de hizmet vereceğini söyledi.

Hıdırağa Mahallesi'nde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası yanında kurularak büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri ile vatandaşların hizmetine sunulan Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi'nde, hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Sarıkurt, 2020 yılı kurbanlık büyükbaş hayvan satışlarının 17 Temmuz 2020 Cuma günü başladığını, küçükbaş hayvan satışlarının ise 24 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacağını kaydetti.

Bu yıl, Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi'ne yaklaşık olarak 400 büyükbaş ve bin 500 civarında küçükbaş hayvanın gelmesi beklediklerini ifade eden Sarıkurt, halkın buradan kurbanlık tedarik edebileceğini dile getirdi.

Sarıkurt, Kurban Satış Merkezi'nin yanında yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası'nın ise pandemi sebebiyle alınan önlemler neticesinde Kurban Bayramı’nın ilk 3 günü randevu sistemiyle hizmet vereceğini belirterek, ''Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi kurbanlık satış merkezimizi hizmete açtık. Önümüzdeki hafta da küçük baş kurbanlıklar burada satışa sunulacak. İlgili ekiplerimiz temizlik, ilaçlama, kontrol ve dezenfekte işlemlerini sürekli olarak yapıyor. Kurbanlıklar bu yıl pandemi nedeniyle mezbahımızda randevu sistemi ile keseceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası'nda büyükbaş hayvan kesim ücreti 350, küçükbaş hayvan kesim ücreti ise parçalama dahil 100 lira olacak'' dedi.  


Bu haber 7083 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...